Mine små hvalpe

Kære Alle.

TUSIND tak for jeres søde beskeder, og forståelse for mit projekt.

I mange, mange år har jeg knoklet derud af - som jeg elsker - og faktisk fejrer 15 år i år - men for mig - i mit liv - har det også nu været tid at stoppe op nu og tænke "ok - hvad vil jeg OGSÅ gerne i mit liv - udover min dejlige klinik ?

Jeg elsker mit job - hver dag er SÅ givende og en oplevelse, og jeg er der for rigtig mange - hvilke er fantastisk. men jeg vil også gerne mere :) Med MIT liv. Efter 15 år stopper jeg op og mærker efter ...

Jeg har ingen børn, at tag mig af, men mine skønne 2 tøser som i fleste har hørt om og læst om :) er mine "børn" Min Bulldog Presious og min brune Labrador Troja. De 2 betyder ALT for mig - og selvom jeg kommer hjem fra en stresset dag, eller er lidt træt eller trist så kommer de 2 drønende i mine arme hver evig eneste dag - og er altid glade. Så glemmer jeg alt og vi bare leger, kører til vandet, kører en tur, går en tur på markerne eller bare flader ud på gulvet.Tilbage i Januar havde jeg små lækre Bulldog hvalpe - som i ved - og fulgte med i med mange smil :)

De er så smukke og lækre - bare se nedenunder :)

 

-----------------------------------

 

 

Kære alle i dejlige skønne kunder i mors flotte klinik.

Den 10. januar kom alle vi lækre buller basser til verden. Vi vil gerne sige jer alle tak for al den tid vi har fået sammen med vores menneskemor. Hun har plejet og passet os, fyldt os med kærlighed og udfordringer. Vi kom til verden helt naturligt, og vores mor Presious var og er bare den sejeste og dygtigste mor. Hver dag er vi vokset og fra vi vejede små 158 gram til idag over 3 kg er vi nu klar til at flytte fra reden.

Menneske mor syntes godtnok tiden er fløjet afsted, og alle de smil vi har givet hende, ( også et par tårer - fordi vi er så lækre ) også et kæmpe stykke arbejde, har hun gjort. Vi har på intet tidspunkt manglet noget som helst, og med kærligheden og kys og kram , leg , udfordringer og oplevelser er vi rustet til verden udenfor. Fra på torsdag begynder vi at flytte hjemmefra og når marts er gået er menneske mors barsel slut.

Hun vil sige jer alle tusind tak for alle de flotte ord der er kommet med på vejen, mails og beskeder. Hun kommer hjem hver dag og fortæller os hvor lækre i syntes vi er. DET er vi også - faktisk ualmindelig uimodståelige siger også dyrlægen. Vi er 8 lækre franske bulldog søskende der er total som vi skal være!

 

-----------------------------------

Vi er også meget dygtige allerede. Vi lytter meget opmærksomt og ligger hovedet på skrå. Elsker også at lytte når menneske mor taler med os og synger for os.

Tiden sammen med menneske mor og far, vores mor Presious og den store sjove brune labrador Troja har fanme været sjov. Vi er klar til at flytte til nye familier, selvom vi vil blive savnet så dybt. Her bliver meget stille og nu skal menneske mor tilbage og arbejde mange flere timer igen. Vi er stolte af at kunne give denne unikke oplevelse og alle de smil og stunder til ro.

-----------------------------------

Kære alle  , tak for al jeres tålmodighed og forståelse og vigtigst alle de søde ord jeg har fået med på vejen.  Hvalpene gav mig på samme tid et puste rum i livet, og tid til eftertanke. Om fremtiden og nye ideer. Og en kæmpe oplevelse. 

Mine elskede 8 små basser og de 2 store siger 1000 tak - og må i have en fantastisk dejlig dag :)

Bedste hilsner fra Presious, Frida, Bertha, Martha, Carla, Troja, Bob, Oscar, Victor og Toby og KC  :)