pHformula produkter og behandlinger hos KC Beauty

pHformula behandlinger hos KC Beauty.


Jeg er stadig overvældet hver eneste dag med de resultater pHformula behandlinger giver. Hver eneste gang. Siden 2017 har jeg arbejdet med dette vidunderlige og yderst effektive produkt i både mine kabiner og til dig som hjemmepleje. Den unikke kombination af dermatologiske ingredienser gør PHFORMULA til markedets mest forebyggende, genoprettende og resultatskabende brand i verden ! Så jeg er STOLT over at kan tilbyde pHformula hos #kcbeautydk😊
Vi arbejder med 4 hudtilstande ; AGE, AC (acne), MELA (pigment) & CR (Cronisk rødme/ Rosacia) og på den måde tilpasset DIG og DIN hud og huds tilstand. Hver gang er det nye masker, syrer og helt afstemt efter hvad din hud ønsker og hvordan dit liv er lige nu.
- AGE = Vi skaber resultater med AGE produkter og får opstramning af hudens væv, fine linjer, glansløs hud, ældet og grå hud, usund og forhornet hud, mat, dybe linjer, pigment reduceres, gennemfugtes så huden kan strække sig.
- AC (acne) = Vi skaber resultaterne med AC produkter og får hudens væv til at blive sund, fedtfri og forstørrede porrer forsvinder, talg, ar og betændelse forsvinder. Ofte er en AC hud knastør i overfladen, men fedtet under. Det får vi i balance.
- CR (cronisk rødme/ rosasia) = Vi skaber resultaterne med CR produkter og får den sarte & følsomme hud i balance så den igen iltes. CR hud er ofte med meget rødme, det får vi i balance og gjort den sarte hud stærk igen. De sprængte kar heles og huden bliver igen stærk og sund.
- MELA (pigment) = Vi skaber resultaterne med MELA som er hyperpigmentering i overfladen, overfladiske skader i huden, uens hudtone, slap og grov hud kommer i balance og hudtonen forfines og bliver ens.

Ved hver eneste behandling får du rettet bryn, huden afrenses, Dermabration syre forbereder din hud, fjerner det døde lag, herefter afslappende lækker ansigts & hovedbundsmassage i rolige flotte kabiner med varmetæpper (hvis ønsket) tyngdedyner (hvis ønsket) Derefter masker & syrer helt efter DIN huds tilstand. Jeg arbejder ALTID på dit decollete & halsen, da det er lige så vigtig at få med. Du får ro, hvile, stresser ned i smukke rolige omgivelser, alt imens din hud bliver født på ny. Vi kan presse huden til skaldning, eller vi kan blot tilføre huden power og mængder af fugt. Det er præcis som du ønsker. Vi skræddersyer din #phformula pleje.

Pr. behandling kr. 680.-                                  
3 behandlinger 1890.- 


(Sammensætter vi længere forløb med behandlinger + produkter finder en rabatordning på dette)


P H F O R M U L A H O L D E R H V A D D E L O V E R O G M E R E T I L !

Prislisten er gældende fra 1/10 - 2023

 

HVER DAG ER EN GAVE ... med pHformula ...

Jeg kan STADIG ikke få armene ned ... nu har jeg arbejdet med pHformula i mine hænder i mere end 6 år - WAW ! De forbliver i vejret. pHformula holder hvad de lover - og meget mere end det. 

pHformula er eksploderet i Danmark. Vil du have det bedste? - og resultater med det samme? - SÅ TØV IKKE.  

pHformula holder hvad de lover - og mere til.  

Jeg kunne skrive en bog om om alle de muligheder vi har, for at give dig de UNIKKE og UTROLIGE resultater. 

pHformula er for ALLE mænd & kvinder, drenge og piger - alle typer, alle aldre, alle udfordringer vi har med huden. VI LØSER det ! 

Book en tid til din behandling, allerede idag. Og få den perfekte viden indenfor produkterne og behandlinger. Jeg er MÅLLØS! Jeg har de fedeste resultater hver evig eneste dag. SÅ mange tilbagemeldinger på hvor glade i er derude ! 

pHformula er den nye generation, som kaldes pharmacosmeceutical, der befinder sig mellem cosmeceuticals og lægemidler. Denne dermatologiske teknologi "skin resurfacing" fokuserer på forskellige hudtilstande, som fx. tidlig ældning, sensitiv hud, rosacea, acne og hyperpigmentering. Den unikke og videnskabelige kombination af dermatologiske ingredienser, tilbyder markedets mest forebyggende, genoprettende og omfattende receptfri hudplejeserie.

Her nedenunder finder du alle de lækre produkter og beskrivelser - og  de helt unikke behandlinger ...

Hver behandling sammensætter vi efter din huds behov og udfordringer. 

Skin resurfacing behandlinger
pHformula har en bred vifte af behandlinger, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. det betyder at vi reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden og får din hud i balance. Behandlingerne kan sammensættes med og uden massage, med og uden dybderens og fokus på særlige udfordringer. Behandlingerne sammensættes individuelt fra gang til gang for at give din hud det den har behov for lige nu og på sigt. 

Det er NATURLIGVIS muligt at forkæle den du holder af med et gavebevis til en pHformula behandlinger eller produkter - du kontakter mig bare for dette på karina@kcbeauty.dk eller tlf: 40508564 og se også under gavebevis - her finder du udvalgte pHformula gavebevis. 

               

pHformula hudpleje og behandlinger hos KC Beauty

Målrettet og effektiv behandling af forskellige "problematikker":
-en drøm der endelig gik i opfyldelse. Jeg er overvældet -og nu er der allerede gået mere end 6 år. 
Det er det BEDSTE jeg har valgt ! Jeg glæder mig hver evig eneste dag til de utrolige resultater - Jeg kunne
skrive en bog om alle de muligheder vi har for at give DIG DE UNIKKE resultater ved både behandlinger & produkterne.
Alle behandlinger og formler, som anvendes i pHformulas er baseret på mere end 30 års kombineret videnskabelig
og medicinsk erfaring. Alle vores aktiveingredienser er af farmaceutisk standard og de studier som er grundlaget for
vore produkter er undersøgt af eksperter. pHformula giver hudspecialister mulighed for at arbejde med et af de mest
avancerede og effektive skin resurfacing behandlingssystemer der findes på det æstetiske marked idag. pHformula er
født i Barcelona Spanien, af smukke Petru Van Zyl. pHformula bliver skræddersyet efter din huds udfordringer,
derfor vil du for hver gang du besøger mig på klinikken opleve at behandlingen er sammensat på en anden måde. Måske er du mere følsom idag, end sidste gang, måske kan din hud tåle mere idag, end sidste gang. Det kan også være den bare trænger til et mega boost. ALT DETTE - OG MERE TIL - vil du opleve med pHformula. Du oplever, føler og ser en helt utrolig forandring med det samme. Ved din aller første behandling eller nye produkt. pHformula arbejder målrettet og effektivt på forskellige udfordringer, huden har, som vi sammen løser. Der er ingen facitsliste - det er DIN huds BEHOV det handler om.

 

Kære kunde.

pHformula er et behandlingssystem der aktivt gør en synlig forskel på din hud. Alle pHformula produkter er udviklet efter en langvarig videnskabelig forskning. Disse produkter er baseret på teknologien fra den regenerative medicin og har en sammensætning af frugtsyrer og vitaminsyrer som resulterer i en yderst specifik og aktiv virkning! 

Uden denne nødvendige rådgivning og professionelle vejledning, fra mig  kan disse virkningsfulde produkter derfor ikke umiddelbart købes i webshoppen uden først at have været til en pHformula skin resurfacing behandling, og / eller besøgt mig på klinikken. Samt vi har været i dialog. Dette er desuden din garanti for at få de rigtige produkt og ikke mindst – få viden om brugen af pHformula - som er så helt unikke produkter. 

pHformula er beskyttet for web-handel - hvilke er en TRYGHED FOR DIG - og for mig. 

pHformula er minimum 10 år foran alle andre brands. Effekten er på linje med kirurgiske indgreb - din hud vil ændre sig øjeblikkelig, stråle og forny sig.

Alle behandlinger og formler, som anvendes i pHformula er baseret på forskning med mere end 30 års kombineret videnskabelig og medicinsk erfaring. pHformula laboratoriet blev grundlagt i den sidste del af det nittende århundrede og drives fortsat af fjerde generation af en farmaceut familie som har specialiseret sig i dermatologi, baseret på videnskabelig forskning. Hjernen bag pHformula er Fernando. Indenfor de sidste 20 år har Fernando succesfuldt udviklet forskellige serier af medicinske æstetiske produkter der idag bruges i over 40 lande. 

Du vil herunde nu kunne sætte dig endnu bedre til rette og læse om ALLE de helt fantastiske produkter og behandlinger. 

Du er til enhver tid meget velkommen til at kontakte mig med lige hvad du har på hjertet. Det gør du nemt ved at sende mig en mail på karina@kcbeauty.dk. Ring eller skriv til mig på tlf: 40 50 85 64 eller kig forbi klinikken og få en snak . Du er altid velkommen til at få en prøve med. Sæt dig godt til rette ... læs her om de lækre produkter - nedenunder disse - finder du alle de unikke behandlinger. 

Cleanse rensepleje: 

E.X.F.O. Cleanse 100/200 ml.

Verdens bedste renseprodukt ! Jeg elsker det ! ALLE ELSKER EXFO 

Et fantastiske beroligende renseprodukt, som giver en klar og glat hud. Dette cremede renseprodukt fjerner makeup og snavs fra hudens overflade og efterlader huden huden ren og velfugtet. Bruges på enten tør eller fugtet hud, og eksfolierer huden let. Din hud efterlades fuldstændig gennemplejet, fugtet, ren og stærkere. 

Kan også - med fordel - anvendes som en ansigtsmaske. Bare lad den sidde 15 minutters  tid, og nyd det. Lav noget praktisk imens eller bare bare læg dig - et øjeblik. 

 

        

F.O.A.M. Cleanse 150 ml. 

FOAM cleanse er et sæbefrit renseprodukt med en unik kombination af mælkesyre (Lactic acid) samt ekstrakter fra grøn te og troldnød, der forynger, genskaber gløden og giver en følelse af friskhed. Mens kombinationen af de to planteekstrakter har beroligende egenskaber, booster Lactic acid renseproduktet med overlegne aldersbekæmpende egenskaber. Resultatet af en daglig rensning med dette produkt er en sund hud med en smuk udstråling.
Renseproduktet er udviklet til alle hudtyper.                                 
F.O.A.M er spækket med; Green tea extract, Hamamelis Virginiana extract & Lactic acid. Green tea extract - Naturlig grøn te-ekstrakt er rig på antioxidanter, der beskytter huden mod angreb fra de frie radikaler. Grøn te-ekstrakt stimulerer hudens mikrocirkulation og har en positiv indvirkning på hudens sundhed. Hamamelis Virginiana extract - Virginsk troldnød indeholder tannin, der normaliserer talgproduktionen og sammentrækker hudens porer. Lactic acid - Lactic acid er en af de mest alsidige alpha hydroxy acids, der både forbedrer hudens struktur, bekæmper hyperpigmentering og solskader. Et sæbe-frit renseprodukt, som omdannes til et rigt og luftigt skum, der renser blidt, men effektivt. Det naturlige kompleks af aloe vera ekstrakter og mælkesyre renser huden effektivt for makeup, fedtstof og snavs, samtidig med huden bliver beroliget. Huden føles gennemfugtet og frisk. Den er suveræn til dem der er på farten og elsker vand & sport. Du føles øjeblikkelig ren og lækker og klarheden i huden ses tydeligt. 

     

P.O.W.E.R. Essence Tonic er en multi-funktionel exfolierende lotion, som passer til alle hudtyper. Et kompleks af hudvenlige syrer såsom mandel, mælke og glykolsyre som virker sammentrækkende på porrerne og fjerner de døde hudceller. I det øjeblik hudcellerne fjernes speedes der op for cellefornyelsen. Huden bliver sindsyg klar, frisk, ren og ualmindelig smuk og gennemfugtet. Beskytter huden mod fugt-tab, mildt og effektivt. Perfekt til rejsen, på kontoret og bare når du har lyst. 

                         

 PERFEKT TIL URENHEDER & TEENAGEHUD ‼️ og OGSÅ perfekt til den hormonelle ubalance hos alle kvinder & mænd . 
Nordic Cotton-ekstrakt, mælkesyre og kamille er nøgleingredienserne i pHformulas nye, milde rensegel, der effektivt fjerner urenheder og makeup uden at forstyrre hudens naturlige fugtbalance👌🏼
Den lækre gel har beroligende, antioxidante- og anti-inflammatoriske egenskaber, styrker og genopretter hudens naturlige barrierefunktion og efterlader huden frisk og ren
Den innovative rensenyhed  ALLE kan bruge denne lækre, lette GEL • PERFEKT til sportstasken også 

P.O.S.T. recovery cream 50 ml. 

P.O.S.T. Recovery er en yderst effektivt dag-og eller natcreme, der fugter og udglatter fine linier. Ideel til normal, fedtet, olieret og sensitiv hud.
Med sin helt unikke formel arbejder den effektivt med huden for at få den i sin rette fugtbalance. Huden undgår udtørring og bliver beskyttet mod ydre faktorer via en højt indhold af antioxidanter.
Samtidig er cremen anti-inflammatorisk og dæmper derfor udbrud ved inflammatorisk acne og generel uren hud.

Cremen giver hurtigt synlige resultater på grund af dens høje indhold af vigtige næringsstoffer, så du allerede få dage efter vil opleve din hud sundere og mere velplejet uanset alder og hudtype.

fordele ved pHformula P.O.S.T. Recovery:
 Anvendes morgen og aften på ren og afrenset hud.
 Fugter normal, fedtet eller sensitiv hud
 Gendanner hudens naturlige fugtbalance
 Blødgør og udglatter huden

Shea butter, Bisabolol, Niacinamide, Lactobionic acid (mælkesyre), Glycyrrhetinic acid, Hyaluronsyre

Denne rige og blødgørende creme indeholder fugtbevarende ingredienser, der sikrer huden optimal fugt. Den afhjælper øjeblikkelig tørhed, har gode anti-inflammatoriske egenskaber og tilfører en rig mængde af antioxidanter til huden. Gendanner den naturlige fugtbalance med det samme, udglatter huden og du mærker og ser forskellen med det samme. Perfekt til at skabe balance i huden øjeblikkelig!

                     

A.G.E. recovery 30 ml.

ET ABSOLUT MUST HAVE ! En unik kombination af aktive ingredienser, som arbejder i synergi på at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden. Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Cremen har fremragende antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Cremen opretholder en sund hud og afhjælper med fremtidige skader i huden. Egenskaber ved A.G.E. recovery: Retinol regulerer celledelingen. Stimulerer collagen og elastin syntesen samt arbejder som en kraftfuld antioxidant. Forbedrer epidermis barriere funktion, hvilke giver mindre irritation forhindrer glykering, reducerer fine linjer og rynker. Bruges 1-2 gange dagligt året rundt.                    

M.E.L.A. recovery 30ml. 

ET ABSOLUT MUST HAVE ! En helt unik kombination af aktive ingredienser, som arbejder i synergi på at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden. Lysner overfladen uden at irritere overfladen og har fremragende antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber. En unik kombination af aktive ingredienser som arbejder parallelt for at fremskynde hudens regenerering, opretholde en sund hud og hjælper med at forebygge fremtidige skader i huden. M.E.L.A. recovery har en helt unik sammensætning af aktive ingredienser, som arbejder sammen og derned reparerer og genvinder hudens sundhed. Desuden forebygger den fremtidige skader i huden.
Der er kun fordele ved pHformula M.E.L.A. recovery. Masseres ind i huden morgen og aften efter rens af huden Huden lysnes uden at irriteres. Fantastiske antioxidante og antiinflammatoriske egenskabes Anvendes under dagcreme og/eller natcreme                                     
       

                                

             

A.C. recovery 30 ml

ET ABSOLUT MUST HAVE ! En unik kombination af aktive ingredienser som arbejder i synergi på at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden. Mindsker eksisterende akne udbrud øjeblikkelig og har en virksom forebyggende effekt. Fremragende antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. A.C.N.E recovery mindsker rødhed og irritationer forårsaget af bakterier. Reducerer talg produktionen og blokerer inflammation. Har en kraftfuld anti-bakteriel egenskab. En meget mild frugtsyre især effektiv til hudtyper, som ikke tåler aggressive lokale behandlinger. Ideel til kombineret ubalanceret som fx hyperpigmentering og acne.                                                                  

 

C.R. recovery 30 ml. 

En unik kombination af aktive ingredienser som arbejder i synergi på at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden. Styrker hudens naturlige forsvarsmekanisme - der er afgørende i betydningen for behandling af sensitive hud. Har fremragende antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Langtidsbrug vitamin A mindsker rødhed, som ses ved både rosacea og sensitive hud, eftersom hovedårsagen er mangel på vitamin A. C.R. recovery øger hudens modstand mod negative ydre påvirkninger. Stimulerer celledelingen, hvilke resulterer i at epidermis genopbygges hurtigere. Forbedrer sårheling, har en beskyttende film og virker ikke irriterende.                                                                                                    

                    

A.C.T.I.V.E. Formula 

A.C.T.I.V.E. formula er udviklet om en behandlende serum der øjeblikkelig fylder dine celler med power. Denne kraftfulde serum arbejder på de udfordringer der ses i huden. Denne serum er fantastisk at starte med inden en kur behandling af de unikke pHformula behandlinger, da den kickstarter hudens celler med det samme. Regulere pigmentdannelsen, styrker huden, stimulere kollagensyntesen. 

                

 

DE FANTASTISKE VITAMIN CREMER

VITA A 50 ml.                                                                                                         

Hvis du ønsker at undgå linjer, rynker og trist hud. Indeholder ren retinol og hjælper med at mindske forekomsten af fine linjer, rynker og aldersbetingede pletter. VITA A indeholder ingredienser, som kan gøre din hud mere følsom overfor solen. Brug denne creme og se hvordan din hud uge efter uge forandres. Du må KUN bruge den som kur nogle gange om ugen til at starte med - så effektiv er den. Og kun om aften. V.I.T.A. A 24 hour cream indeholder ren retinol og skal bruges / anbefales som et avanceret behandlings produkt til en ældet hud. Retinol hjælper med at stimulere celle regenerationen for at mindske forekomsten af fine linjer, rynker og aldersbetingede pletter. Retinol er også effektiv til at korrigere skjoldet hud, som ofte ses med en problematisk hud.
24 timers komplekset i recepten består af en blanding at naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.

 Der er kun fordele ved pHformula V.I.T.A. A 24 hour cream:
 Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og
 masseres ind med runde opadgående bevægelser. Mindsker forekomsten af fine linier, rynker, alderspletter og uens hudfarve
 Påføres om aftenen efter rensning af huden. Sensitiv hud skal tilvænnes produktet. Start derfor med at bruge cremen  hver tredje aften i en uge, derefter hver anden aften i en uge og herefter hver aften.
BEMÆRK: Produktet indeholder aktiver, der øger huden sensitivitet
     over for solen. Bruges derfor kun om aftenen.  

VITA B3 50 ml.  

Hvis du ønsker en sund og strålende hud. Et højt koncentreret B3 creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, essentielt for at forebygge og reducere synlig rødme, pigmentforandringer og ældning af huden. Denne creme giver power til alle hudtyper både morgen og aften. Spækket med vitaminer der passer på din hud. V.I.T.A. B3 24 hour cream er grundpillen i forebyggelse og reducerering af synlig rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret B3 vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt. B3 vitamincremen har en let tekstur og indeholder Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele. Ideel at anvende dagligt og året rundt.
Fordele ved pHformula V.I.T.A. B3 24 hour cream:
Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og masseres ind med runde opadgående bevægelser. Reducerer rødme og pigmentforandringer i huden. Kraftig anti-ageing effekt grundet højt indhold af Niacinamid. Vedvarende fugt og beskyttelse af huden
 

   

 VITA C 50 ml.    

Hvis du ønsker at bevare en glat og ungdommelig hud. Har en let tekstur og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i recept styrke, hvilke giver overlegne anti-age egenskaber. Ideel at anvende året rundt. Fantastisk frisk og lækker creme. Fornyer synligt med det samme.  V.I.T.A. C 24 hour cream er yderst vigtig for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. Cremen har et højt koncentreret C vitamin indhold med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og masser af  fugt til huden. C vitamincremen har en let konsistens og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele. Du kan anvende C vitamin cremen dagligt - året rundt.
Fordele ved pHformula V.I.T.A. C 24 hour cream:
Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og  masseres ind med runde opadgående bevægelser. Forebygger og reducerer effektivt for tidlig ældning af huden,  idet produktet indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke. Forebygger og reducerer pigmentforandringer. Yderst fugtgivende
 

 

                    

 

 

de lækreste VITAMIN boost ... maskerne A   B   C 


VITA A mask REJUVENATING
En foryngende og cremet maske, der skaber liv og udstråling i en trist, træt og grå hud. Micro-indkapslet Retinol sikrer maksimale resultater og opstrammer og udglatter med øjeblikkelig virkning og efterlader huden gennemfugtet med et mere ungdommeligt udseende. Denne cremede maske forynger, skaber liv, glød og udstråling til træt og grå hud takket være indholdet af A-vitamin også kendt som retinol. Masken giver maksimal resultat - opstrammer og udglatter øjeblikkeligt huden, så den fremstår yngre og gennemfugtet fyldt med fornyet liv og udstråling.
Fordele ved pHformula V.I.T.A - A mask Rejuvenating:
 Anvendes på ren og afrenset hud. Masser ind i huden og lad hvile i 10-15 min. Gerne længere, men det behøves ikke hver gang. 
 

VITA B3 mask VIBRANCE BOOST
En rig cremet maske med beroligende og fugtgivende egenskaber, der reducerer rødme og styrker hudbarrieren. Et højt indhold af Niacinamide (B3) og naturlige ekstrakter bekæmper ældningstegn, forbedrer udseendet af forstørrede porer, lindrer og fjerner inflammationer.
Fordele ved pHformula V.I.T.A - B mask Vibrance Boost:
 Anvendes på ren og afrenset hud.  Masser ind i huden og lad hvile i 10-15 min. Gerne længere de dage du har tid. 
 

    

VITA C mask BRIGHT OVERNIGHT
En overnight-maske med en lækker cremet konsistens, der nemt absorberes ind i huden og virker natten over. Formlen bygger på en høj koncentration af stabil C-vitamin, sheasmør, Vitamin E og Orange essential oil, der giver masken overlegne fugtgivende, anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber og giver en fastere, glattere, fyldigere og strålende hud.
Fordele ved pHformula V.I.T.A - C mask Over Night:
 Anvendes på ren og afrenset hud.
 Fordeles på huden og sov med den - så vågner du gennemnæret 
 Fjerne masken med lunkent vand næste morgen.
 Herefter benyttes dag creme samt øjencreme 

      

                     

 

                        

V.I.T.A. C serum 30 ml. Helt unik serum der kommunikere celle til celle. Forfiner huden øjeblikkeligt, lysner huden, opstrammer og giver silke hud. Stimulere din hud med det samme. V.I.T.A. C. serum er gennemførende serum pleje til den der ønsker øjeblikkelig udstråling. Højkoncentreret Vitamin C serum, der booster og øger hudens egen produktion af collagen og elastin i huden. Denne serum er et must-have til dig der ønsker at bibeholde en fantastisk glød, sund hud med et ungdommeligt udseende.Denne serum passer til alle hudtyper, men har du tendens til acne og urenheder er denne serum ikke for dig.Fordele ved pHformula V.I.T.A C Serum:
Anvendes morgen og aften på ren og afrenset hud. Masser 2-3 dråber ind i huden. Herefter benyttes dag/nat creme samt øjencreme         

                 

H.Y.D.R.A. serum der booster 30 ml. HOLD NU OP den er lækker ! Fantastisk serum der booster dine celler, fylder dem med fugt og beskytter. Meget drøj i brug, 1 dråbe er med til at give dine celler det bedste ! Giver lækker velvære og power. 

MELA-serum har fokus på pigmenter og indeholder en yderst effektiv formel, der arbejder på en sund udstråling, har overlegne lysnende egenskaber, bekæmper pigmentforandringer og beskytter mod for tidlig ældet hud. Og ingredienslisten er en historie for sig. For på laboratorierne i Barcelona har pHformulas forskningsteam nemlig brugt to år på at forske i at forbedre behandlingsresultaterne på pigmentpletter, rensende, nyskabende MELA serum. M.E.L.A. serum er et højtudviklet og yderst effektivt serum. Med sin helt unikke formel arbejder den effektivt og overlegent med lysning af eksisterende pigmentpletter og bekæmper samtidig kommende pigmentforandringer og beskytter huden mod for tidlig ældning. Samtidig giver dette serum dig en sund udstråling og beskytter mod inflammation.
Fordele ved pHformula M.E.L.A. Serum:
Anvendes morgen og aften på ren og afrenset hud.
 Masser 2-3 dråber ind i huden. Herefter benyttes dag/nat creme samt øjencreme. 

            

E.Y.E. recovery 20 ml. 

En multifunktionel øjencreme beriget med et peptide kompleks som reducerer fine linjer og rynker samt mørke rande og hævelser.  Den er ultimativ opstrammende og løftende. Påfør lige under brynbenet og på benet under øjnene. Mærk hvad der sker med det samme. Reducerer hævelser, rynker og tørhed øjeblikkelig og giver et løft.    

 

SOS rescue oil 30 ml. SOS rescue oil er en tofaset olie med en unik kombination af olier og naturlige aktive ingredienser, der genskaber hudens sunde glød samt ungdommelige udseende. Olien forbedrer kollagen produktionen, reducerer fine linjer og rynker samt virker meget opstrammende. Olien giver samtidig en naturlig barrierebeskyttelse.  

 

S.O.S. Eye Rescue 15 ml. Nærende og helt utrolig øjenpleje, der øjeblikkelig lysner, fugter, detoxer, udglatter og fine linjer, mørke rende og hævelser forsvinder med det samme. Et unikt peptidekompleks hjælper og styrker hudens elasticitet. Giver glød, fastheden synes med det samme og du vil elske den!  

Fordele ved pHformula S.O.S. eye rescue. Huden lysnes og mørke rander formindskes.  Mindsker rynker og kragetæer

S.O.S. Lip Rescue  Nærende og helt utrolig balsam for læberne (og sjælen) En medicinsk læbebalsam med multitaskende ingredienser, der på den mest effektive måde sikrer øjeblikkelig heling og optimal komfort til tørre, sprukne og ømme læber. Anvendes dagligt - alt efter dine behov. Indeholder Shea Butter, Bisabolol, Salicylic acid, Retinnyl Palmitate, Vitamin E og menthol.                                                                     

                                                                                                       Fugtmasken SOS hydra gel mask. Den opfriskende, fugtgivende og beroligende gelmaske hjælper med at lindre tør og irriteret hud. Kombinationen af fugtgivende- og fugtbindende ingredienser styrker hudens naturlige barriere, mindsker fugttab og giver en fastere, glattere og mere smidig hud.
Nøgleingredienserne er få, men arbejder effektivt og synergifuldt sammen og består af: Hyaluronsyre, Cikorierod, Fructose
SIKKER på, den nye fugtmaske bliver et hit året rundt – når huden skal køles, gennemfugtes og beroliges.  

                     

SOS rescue cream 50 ml. SOS rescue creme er en nærende creme til den tørre hudeller meget sensitive hud. Det er en afde aller mest sælgende virksomme cremer. Cremen skaber en beskyttende hinde på hudens overflade, der tillader huden at ånde, men som stadig sikrer en ideel beskyttelse af en tør og vindblæst hud. 

 

 

SOS REPAIR til  tør og sart hud
pHformulas SOS-produkter er kendte for deres barrierebeskyttende funktion, og nu lanceres endnu et medlem af den populære hudplejeserie – nemlig den hudreparerende SOS REPAIR CREAM, der beskytter huden mod fugttab og har salvelignende egenskaber. Den helende creme kan bruges i hele ansigtet eller som lokal behandling af ekstra tørre, udsatte og ru områder
Nyhedens nøgleingredienser er:
✔️Sheasmør (med rige, nærende egenskaber og hjælper med at binde fugten i huden og har anti-inflammatoriske egenskaber).
✔️Panthenol (har fugtighedsbevarende og anti-inflammatoriske egenskaber. Forstærker hudens barrierefunktion, stimulerer sårheling og reducerer tegn på irritation).
✔️Rooibos ekstrakt (indeholder de to flavonoider og antioxidanter, der modvirker angreb fra frie radikaler).

 

SOS REPAIR mask er en enestående engangsmaske der total gennemnærer cellerne og føles længe på huden. Tag en stund - et roligt øjeblik. Rens huden grundig. Tag Sheet masken ud af pakken og læg den på og "tryk den fast". NYD så længe du vil ...

Huden styrkes, opstrammes, køler, beroligere, forfrisker, fugter i dybden og genopretter hudens naturlige barrierrefunktion, reducere rødme, mindsker fine linjer og rynker.  

               

 

N.E.C.K. recovery 30 ml.                                                                    Denne halscreme indeholder et bioteknologisk kompleks der arbejder i synergi på at skabe en glattere og fastere hud på hals og decolleté. Halscremen er udviklet til at fornye, løfte og opstramme huden og forbedrer øjeblikkeligt hudens elasticitet og fugtniveau. Giver helt utrolig effekt med det samme. 

      

 U.V. protect spf. 30+ 50 ml. Bredspektret UVA/UVB solbeskyttelse, som både tilfører antioxidanter og beskytter huden imod UV stråler. Anvendes dagligt og efterlader huden velfugtet med et mat finish. Rig på antioxidanter der bekæmper de frie iltradikaler. Beskytter huden imod DNA skader. Alkohol fri, parabenefri og non-comedon (ikke tilstoppende) Kan varmt anbefales til alle hudtyper.  Mange erstatter deres dagcreme med solfaktor creme hvert forår, så du er altid beskyttet. Din hud og celler vil elske dig for det. Den fedter ikke, nærer og beskytter og kan sagtens bruges til hele familien  

                    

 

U.V. protect spf. 50+ 50 ml.

Høj solbeskyttelse, som både er komfortabel og nænsom ved huden. Denne særlige formel er specielt udviklet til ansigtet og indeholder ingredienser som forebygger tørhed. Ideel at anvende efter en skin resurfacing behandling eller ved udendørs aktivitet eller sport. Cremen har et bredspektret UV beskyttelse. Rig på antioxidanter, der bekæmper de frie radikaler. Beskytter huden mod DNA skader, alkohol fri, parabenefri og non-comedogen (ikke tilstoppende) Kan anbefales til alle hudtyper. U.V. protect SPF 50+ er et yderst kraftfuldt og bredspekteret UVA/UVB solbeskyttelses produkt er innovativt da det tilfører huden et peptide kompleks i kombination med UV beskyttelse. Disse ingredienser forebygger DNA skader, samt giver en antioxidant beskyttelse, dermed beskyttes huden for fremtdige skader som solen ofte forårsager. Solcremen efterlader huden med en mat finish. Fedter ikke, nærer din hud perfekt. 

 

C.C. creme spf 30+ 50 ml. 

Findes i light, medium, dark & dark plus. Jeg lover dig - WAW - du bliver dybt imponeret. Denne multifunktionelle C.C. creme giver den smukkeste ensartede teint samtidig med at solfiltret beskytter mod UVA/UVB stråler, der fremmer hudens ældningsproces. Cremerne giver den smukkeste glød og har en bredspektret solbeskyttelse. Designet til at dække rødme og give en ensartet hudtone. Ideel at bruge efter en dermatologisk behandling fx mild til medium peeling, laser og IPL. Giver sund, blød hud og en utrolig glød og fremmer hudens sunde udseende. C.C. creme 30+  giver med det samme en ensartet hudtone, mens du samtidig er yderst godt beskyttet mod UVA og UVB stråler. C.C cremen findes i 4 farver. Medium er suverænt top sælgeren - HVER DAG ... 
 CC - Solcremen efterlader huden med en mat finish og har høj dækkeevne.  

          

MEGET MERE END en foundation. Findes i 2 flotte farver hvor medium er suverænt den flotteste. 
NEMLIG phformulas COMPACT FOUNDATION SPF 50+, der gør det til en fornøjelse at bruge makeup i solen. 
Det nye makeup-produkt blender nemt og naturligt ind i huden og egenskaberne er innovative, resultatskabende og multifunktionelle:
✔️Optimal bredspektret solbeskyttelse (SPF 50+) mod solens UVA & UVB-stråler.
✔️Fugtgivende, anti-inflammatoriske og helende egenskaber.
✔️Antioxidantbeskyttelse mod forurening og frie radikaler.
✔️Perfekt dækkeevne med et naturligt look.
✔️ Gennemgribende smuk forfinet hud • som hver gang med phformula. 

PSST … produktet er meget, meget drøj i brug, så der skal ikke ret meget foundation på den medfølgende svamp for at opnå et flot resultat.

H.A.N.D. perfection cream 50 ml. 

Der skal meget til at imponere mig og jeg har prøvet et utal af håndcremer. DENNE HER ... den er utrolig ... den er både reparerende, revitaliserende og giver en masse fugt. Dine hænder beskyttes og efterlades sunde, bløde og smidige. Forebygger og reducerer ældningstegn og behandler solskadet hud. 

        

 

P.O.I.N.T. Extra Firm  50 ml. 

 POINT er FREMTIDENS rigeste cremer. 
 FYLDT MED PEPTIDER, som er fremtidens og PHFORMULA unikke kompleks.
 POINT fra pHformula EXTRA FIRM er en powerfuld og luksuriøs opstrammende creme, der genskaber fastheden, reducerer rynker og linjer øjeblikkelig, giver huden øjeblikkelig glød. Huden synes jævn, fyldt med peptider, og elsker dig for du tilfører det bedste. 

 

  P.O.I.N.T. Multi Protect  50 ml med spf 15. 

POINT er FREMTIDENS rigeste cremer. 
FYLDT MED PEPTIDER, som er fremtidens og PHFORMULA unikke kompleks. 
POINT fra pHformula MULTI PROTECT er en anti- age fugtgivende fugtbompe og solbeskyttelse (SPF) 15. Cremen er udviklet til den stressede, sarte hud, beskytter huden mod udefrakommende skadelige faktorer, neutraliserer de frie radikaler og styrker hudens barrierefunktion. Din hud kommer øjeblikkelig i balance, fugtgives og plejes.

 

  P.O.I.N.T. Age Reverse  50 ml. 

POINT er FREMTIDENS rigeste cremer. 
FYLDT MED PEPTIDER, som er fremtidens og PHFORMULA unikke kompleks.
POINT fra pHformula AGE REVERSE er beriget med en innovativ cocktail af peptider. Øger kollagenproduktionen, reducerer synligt aldringstegn, booster og beskytter hudens celler, giver sund, hellende, fugtende og plejende egenskaber. Cellerne forelsker sig øjeblikkelig. 

 

Teenagehud + moden hud + hormonelle udfordringer 
Mindst 75 % af alle teenagere kæmper med mild acne og uren hud i løbet af deres teenageår. Acne udløses på grund af ekstra fedtet hud og døde hudceller, der tilstopper porerne, hvilket ofte sker under hormonforandringer.
Den hurtigtvirkende SPOT ON BLEMISH ACTIVE hjælper hurtigt med at fjerne, bekæmpe og lindre ubehag ved udbrud. Den antimikrobielle formel eliminerer de bakterier, der er skyld i akne, mens salicylsyren trænger ned i porerne og arbejder indefra med at bekæmpe urenheder og akneudbrud. 
Den hurtigtvirkende A.C. spot on bliver nu relanceret i en ny og større 20 ml tube og med et nyt, smart "spot-design". Mange af os er lynhurtigt blevet afhængige af denne lille mirakelmager, der fremover vil gå under navnet SPOT ON BLEMISH ACTIVE. Selv om der ændres på både navn, look og størrelse, er der IKKE blevet pillet ved indholdet – de gode egenskaber og den aktive, antimikrobielle formel forbliver den samme.SPOT ON BLEMISH ACTIVE er suveræn til ALLE aldre 

             

Spot On Moisture Balance er den ideelle fugtcreme til den fedtede hud. Cremen er let, hurtigabsorberende og efterlader huden med et lækkert mat finish. En unik formel af aktive ingredienser mindsker urenheder og forstørrede porer og giver hudenBruges morgen og aften på ren og tør hud.

     

 

 

De HELT UTROLIGE unikke kropsprodukter  

pHformulas krops produkter er naturligvis udviklet med ligeså stor fokus på resultater og aktive ingredienser som du allerede kender fra ansigts produkter og behandlinger. 

Contouring gel 200 ml. 

Denne kraftfulde gel indeholder aktive plantebaserede ingredienser og har en overlegne slankende effekt og opstrammende egenskaber. En unik kombination af aktive ingredienser der øger blodcirkulationen, fremmer udskillelsen af affaldsstoffer og giver en øjeblikkelig strammere og mere fast silhuet. Geleen har en brændende / opvarmende effekt og anvendes før sengetid på problemområder (fx balder, lår, arme, mave)             

Firming lotion 200 ml. 

Huden bliver født på ny med denne rige og opstrammende kropslotion. Regenererende og opstrammende ingredienser fra planteriget. Fugter i dybden, toner, plejer, opstrammer, blødgør, fornyer huden. Bruges hver dag efter bad.