Om KC Beauty

Hvem er jeg - velkommen til ...

STORT velkommen til mit univers og min forretning som jeg efterhånden har haft i 23 år . Jeg er 44 somre og har fuld fart på med livet og min KC BEAUTY.

Jeg hedder Karina og privat bor jeg på mit #Fristed# hvor der er højt til himlen og langt mellem bilerne, her er frisk luft, masser af plads, stille, og hver årstid ser og oplever jeg på helt tæt hold -  og jeg elsker det. Det er her jeg samler min energi til at være på når jeg er på arbejde - som jeg elsker lige så højt. Jeg bor 50 km fra min forretning på det skønneste landsted med oceaner af muligheder for at koble fra. Jeg elsker at knokle rundt og nusse med min natur som rummer hele 15000m2. Stort hus, der skal vedligeholdes - og en skøn stor lade hvor jeg har mange ting igang (også) hele tiden :)

Der er marker, bede, masser af græs, træer og frugt-træer. Jeg får energi af at bruge energi. Så jeg sidder meget sjældent stille. Der er altid noget at give sig til. Jeg bor alene - sammen med min elskede Troja pige, som mange af jer møder hver dag, og vores skønne hankat - der passer på os - som er manden i huset her.  Og har ingen børn. Jeg er tante Rina til mange skønne unger - det er nok til mig. Og så har jeg hundehvalpe ind imellem - det giver mit moder hjerte det det har brug for.

Jeg elsker at gå - og vi går alle de kilometer vi kan - helst over 230 om måenden :) Derud over løber jeg lidt, går til min spinning og en masse  Stavgang. Jeg elsker at være aktiv - OG elsker på enhver fridag at tage en ordentlig middagslur - det er det der styrker vores krop - og genopbygger. Søvn, sund næring (som jeg vægter meget højt) og bruge min krop. 

Når jeg kigger ud af mine vinduer fra mit kontor /  hjemmearbejdsplads er der marker. Og langt til naboerne. Når jeg sidder i min dejlige udestue er der marker og netop nu, nyder jeg mine nyplantede tomat, agurke og chilli planter.

Jeg lader op her - TOTAL - hvor du hører fuglene, naboens bier besøger mine Rhododendron bede og vi har økologisk honning herude på landet :)

Vi lever meget sundt og elsker at dyrke kroppen, sundheden indefra og udefra. Jeg ønsker at bevare et sundt og velplejet indre ligeså vel som ydre. Og selvom jeg bliver ældre og ældre, og tiden flyver afsted, nægter jeg at "lade stå til"

Jeg er en ekstrem positiv og altid smilende pige. Det er mig en ære at være der for andre - som jeg er hver evig eneste dag - Elsker udfordringer, er ikke bange for at tage fat. Hverken herhjemme eller i butikken. Hver dag er ny - og de chancer der kommer skal man tag. Livet er fyldt med mange ting, og bestemt har livet også været hårdt ved mig - det bliver man stærkere af. Uden tvivl. 

Idag er jeg selvkørende på  alle måder. På 20. år med min forretning, klinik og butik. Min WEBSHOP kører på 8. år på fuld fart.

Jeg ser bare frem til de næste mange, mange år med oprejst pande og rank ryg :)

 

mine små hvalpe - se og læs mere

 

Om produkterne jeg fører

Lycon produkter arbejder jeg med i både i behandlinger - som er VERDENSKENDT for deres voks behandlinger. Du finder også super lækre produkter, som du kan forkæle dig med hjemme. Jeg elsker LYCON og vokser og vokser og vokser. Med mere end 10 års erfaring ELSKER jeg LYCON.

I mere end 3 år har jeg nu arbejdet med pHformula - det er det fedeste !  

 

Lidt fra de gamle dage ...

Min uddannelse startede jeg tilbage i 1999 som kosmetolog og hudterapeut på kosmetolog skolen i Aalborg. Jeg startede allerede dengang hjemme i min lejlighed med at lave behandlinger - og MANGE kunder er med mig nu på 17. år :)

I 2002 åbnede jeg på Hobrovej i en lille bette butik - men sikke begyndelse på fremtiden. Det hele tog hurtig fart og i år 2009 kunne jeg fejre 10 års jubilæum.

I 2003 tog jeg makeup-Artist uddannelsen i Kolding, mens jeg underviste kosmetologerne i hudpleje.

I 2007 åbnede Shoppen, og der havde jeg min forretning og klinik i 5 år.

For 5 år siden åbnede jeg OGSÅ min lækre WEBSHOP hvor du finder masser af lækre varer. http://www.kcbeauty.dk/

ENDELIG for 3 år siden den 11. marts åbnede jeg min suveræn bedste klinik og butik nogensinde :)

VANDMANDEN 26 B I CITY SYD.

MIDT I CITY SYD - SOM ER I RIVENDE UDVIKLING.

Billederne her er helt nye Marts 2016 hvor jeg udførte en gennemgribende oprydning, maling, ommøblerede alt og mange nye tiltag...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye kabiner marts 2016

Nu har jeg hele 75 m2 at boltre mig på. Store kabiner og dejligt butiks lokale med vinduer hvor frisk luft kommer ind, lyst og lækkert og med plads.

 

 

 

Om klinikken

Hos KC BEAUTY er DU altid i centrum. På klinikken er der plads til alle, og det er meget vigtigt for mig at du føler dig hjemme. Jeg ønsker at skabe ro omkring dig og dine ønsker.

Du bliver modtaget i hyggelige omgivelser i en lækker klinik & butik hvor der er masser af smil og positive oplevelser FOR DIG. 

Butikken og kabinerne er handicap venlig og der er plads til at komme rundt.

 


Næste år skal jeg igen have små hundehvalpe :) Det har jeg haft 2 gange - det er det største ... så se her:   mine små hvalpe - se og læs mere

Det er bestemt ikke sidste gang der skal små til. Det er så ubeskriveligt og livsgivende :)

  

Video 

Her er en video nogle søde piger lavede efter et besøg hos mig:

 

Stylist KC

I 2003 udvidede jeg min kosmetolog uddannelse til MAKEUP-ARTIST & STYLIST. Her kan jeg udfolde mig endnu mere, end blot skøn-makeuppen. Herunder kan du se noget af mit arbejde. Har du fx nogle ønsker til et eller andet projekt du skal lave - i skolen, i din uddannelse, billeder eller andet - kontakt mig endelig.

 

Event Make Up

Makeup er en kæmpe verden, og ualmindelig spændende at arbejde med. Der er oceaner af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Siden 2003 har jeg kunnet kaldet mig MAKEUP-ARTIST og STYLIST også, og det åbner en spændende verden.

Jeg arbejder hele tiden fremad, og har kontakt med flere muligheder. Ønsker at udfordre mig selv gang på gang, og det er stylist - verdenen med til.

 

Bøger og guides

Se bogen "Opnå den perfekte hud med Guinot" af KC Beauty

 

KC Beauty forhandler